Το εργαστήριό μας μεταφέρθηκε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του, στο 8ο χλμ Λάρισας- Αγιάς, έκτασης 400τ.μ..

Το εργαστήριό μας είναι διαχωρισμένο σε χημικό και μικροβιολογικό, πλήρως εξοπλισμένο, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μας.

Είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), σύμφωνα με το

πρότυπο ΕΝ ISO 17025, για τη διεξαγωγή μικροβιολογικών εξετάσεων σε τρόφιμα

και νερά, ώστε να θεωρείται σύμφωνα με τον Ε.Φ.Ε.Τ "Ιδιωτικό Εργαστήριο Επίσημου

Ελέγχου Τροφίμων". 

Τα Βιοχημικά εργαστήρια προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών ως προς την παρακολούθηση της ποιότητας των προϊόντων/υπηρεσιών σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, προσέθεσε  και νέες παραμέτρους στο υπάρχον πεδίο διαπίστευσης.

Το  εργαστήριο  μας είναι πλέον διαπιστευμένο και σε χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις νερών αλλά και σε χημικές αναλύσεις (πρωτεΐνες, λίπος) δημητριακών και ζωοτροφών. Όλες οι αναλύσεις είναι βασισμένες στα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα αναλύσεων και πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με τη βοήθεια υπερσύγχρονου εργαστηριακού εξοπλισμού.

 Η τεχνογνωσία, η ανάπτυξη, η εμπειρία  και η αξιοπιστία του εργαστηριού μας και του προσωπικού του αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την εμπιστοσύνη σας.

 

Εξωτερικά

Οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των εργαστηρίων Παρμακλή, στο 8ο χλμ Λάρισας- Αγιάς, δίνουν τη δυνατότητα στο έμπειρο προσωπικό τους, να εξυπηρετεί τους πελάτες τους Πανελλαδικά, προσφέροντας εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη σε θέματα τεχνολογίας ή ποιοτικού ελέγχου, για λογαριασμό του ΕΛΟΓΑΚ.

 

Εσωτερικά

 

SITE MAP

VISIT US

Parmaklis Laboratories

8th km Larissa- Agia

Larissa, 41336

Greece

CONTACT US

+30 2410 571640

 +30 6978 940414 

athina_parmakli@yahoo.gr

info@parmalab.gr

©2017 by Parmakli Biochemical Laboratories. 

CONNECT WITH US

  • Facebook Social Icon